Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

save Vyntra

Είναι αποδεδειγμένο πως η νέα διοίκηση της Πανάθας διαβάζει benalty. Φήμες λένε πως αυτό εδώ το άρθρο ήταν η αρχή του τέλους για τον Μόρις στον παναθηναϊκό. Πηγές μέσα από την ομάδα βεβαιώνουν πως εξαιτίας αυτού εδώ του άρθρου δεν ολοκληρώθηκε η σχεδόν σίγουρη μετεγγραφή του Μάκου.

Έχοντας λοιπόν συναίσθηση της βαρύτητας που έχουν ετούτες οι γραμμές, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω την εξής δήλωση "πρόεδρε κράτα Βύντρα". Κράτα Βύντρα και θα σου στέλνω κάθε μέρα μια τυρόπιτα και ένα μίλκο δώρο. Μάλιστα τώρα που χήρεψε και η φανέλα με το 11, είναι απαραίτητο να μείνει ο Βύντρα. Με τσου λου μπροστά, με μουντιάλ ενόψει (και τον Γιούρκα τρία πουλάκια κάθονταν) μη κάνεις καμιά χαζομάρα και τον δώσεις κοψοχρονιά.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων, αν δεν πάει καλά δε θα σου είναι εντελώς άχρηστος. Σε μια χρονιά που όλα μοιάζουν ρόδινα, αν κάτι στραβώσει τότε ο Βύντρα μπορεί να λειτουργήσει ως κυματοθραύστης, να δεχθεί αυτός όλο το κράξιμο και όχι ο έρμος ο Γκάμπριελ που δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί ακόμα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (sic).

underachiever

Δεν υπάρχουν σχόλια: