Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΛΩΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ!


Κάτι το απόλυτα διεστραμμένο υπάρχει στην χώρα μας δεν εξηγείται αλλιώς! Και εξηγούμαι...
Νισάφι πια με τα καλά παιδιά!! Διώχνουμε όλα τα υγιή πρότυπα για τους νέους μας και αποθεώνουμε κατι Ζιλμπέρτους Σίλβας που όπως μας ενημερώνει και ο τρισμέγιστος αμυντικός Στάθης ο Ταυλαρίδης (βλ. λήμα στο λεξικό ¨Κολοσσός Ν.2¨) <<Όταν του μιλάς αυτός κοκκινίζει...>> Στα παπάρια μας! Στο σπορ με τη σπυριάρα μπάλα, ο Γουντς αφέθηκε ελεύθερος γιατί τον πιάσανε με χασίσι! Είμαστε σοβαροί;;; Σε εναν δίκαιο και αγγελικά πλασμένο κόσμο, θα έπρεπε τώρα -με 40 βαθιμούς όξω- να βγούμε, χαλαρά, καμιά 50αριά χιλιάδαι γαύροι και αλλόθρησκοι, με πανό και πλακάτ και με συνθήματα τύπου ¨Γουντς αλάνι γύρνα το ντουμάνι¨ και ¨Γουντς παιχτοάρα μας μύρισε μαστούρα¨ και να διαμαρτυρηθούμε για την ιστορικύ τούτη δω αδικία! Εγώ σαν άλλος τυφώνας Θάνος, θα έκανα την σκηνή με το μπουκέτο του παιχταρά στον λεπρό, μπρούτζινο άγαλμα έξω απ'το ΣΕΦ!!! Τόσα φαν γκρουπς και μαζεμένες υπογραφές στο φέϊσμπουκ δεν έχει ούτε ο αδικοχαμένος(...) Νίκος Σεργιανόπουλος (aka ¨Τα πιο όμορφα μελαγχολικά μάτια της γκρικ τελεβιζιόν¨)!!!! Ένιγουει, αυτό με το Λούα Λούα είναι ακόμη πιο παρανοϊκό! Το παιδί δεν σταματάει λεπτό να δείχνει πόσο μετανιωμένος είναι για την πράξη του! Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει αυτολεξεί ότι: ¨Ο Λούα Λούα είναι πολύ καλό παιδί¨ και ¨Παίζω μέχρι και τερματοφύλακας¨! Με το τελευταίο έχω ένα πρόβλημα. Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε πολύ καλά, γιατί ως γνωστόν στο Θρύλο ψάχνουν στα βάθη του Αμαζονίου (βλ. Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα) -σαν τον ήρωα του Τhe Fountain- το ελιξήριο της ζωής(!) για να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό τουλάχιστον μέχρι τα 100χρονα του συλλόγου (2025), δηλ. Αντωνάκης και απά πίσω του το... Τίποτα!
Τέσπα, το παλικάρι ενώ καταφεύγει με κωλοτούμπες ισάξιες με αυτές που κάνει στο χορτάρι, στο φιλότιμο του Έλληνα (δηλ. το ¨καλό παιδί¨ πάντα αξίζει μια 2η ευκαιρία [βλ. Ζλάτκο -ο δεν ξέρω τι θέλω πια στη ζωή μου-Ζάχοβιτς] ) βλέπει και πάλι την πόρτα της εξόδου!! Μάλιστα του προτείνεται μια πρόωρη συνταξιοδότηση στη γη που πάτησαν τεράστιες αθλητικές προσωπικότητες (Στέφαν Έφενμπεργκ,Μαρσέλ Ντεσαγί, Πεπ Γκουαρντιόλα, Ζοσέ Πεσέιρο) και μια ευκαιρία να εμπνεύσει τους εκεί λαούς ως ένας νέος -έγχρωμος- Λόρενς Της Αραβίας! Και μόνο που τον φαντάζομαι πάνω σε μια καμήλα στους αμμόλοφους και όχι μέσα σε ένα απ' τα πανάκριβα του αμάξια, γκαζωμένο στους δρόμους της Γλυφάδας, με πιάνει μελαγχολία!
Αφού όμως έτσι παίζεται το παιχνίδι, δε μου μένει παρά να αναφωνήσω: ¨Κόκκαλη Κόκκαλη σε παρακαλώ, φέρε μας τον Γκούμα στον Ολυμπιακό¨!
Υ.Γ. Οι Ιταλοί που είναι γάτες σ'αυτά και έχουν προηγμένο αθλητικό πολιτισμό και πνεύμα, μας έβαλαν πάλι τα γυαλιά. Ο Γουντς για 2 χρόνια στην Κλιμάμιο Μπολόνια...

Μάγος Ζικ

1 σχόλιο:

Stepas είπε...

Πες τα,πες τα!Τιμή και δόξα στον Γουντς!Δικαίωση τώρα!