Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Βγενόπουλος ή Τάνκς

Ο Καραμανλής το 74 κατάφερε να κατεβάσει όλη την Ελλάδα στους δρόμους να πανηγυρίζει, ενώ οι Τούρκοι είχαν πάρει την μισή Κύπρο. 'Ετσι και ο Βγενόπουλος κατάφερε να έχουμε εορταστική γεμάτη λεωφόρο στο τελευταίο ματς των Play-offs με τον ΑΡΗ!
Σήμερα για τους Παναθηναϊκούς είναι η πρώτη μέρα της μεταπολίτευσης. Λεωφόρος τέλος, ουστ ο Πεσέιρο ουστ και ο Εκι, πολυμετοχικότητα, Μπάγεβιτς, ΟΑΚΑ, μετεγγραφές εκατομμυρίων, η επιστροφή του Νίνη και της θύρας 13 από τη Μακρόνησο. "Άδοξο τέλος για τον Εκι που αγαπήσαμε", "μαχητής και κύριος ως το τέλος" στην πρώτη σελίδα του Derby. Θλίψη και μελαγχολία. Τέλος εποχής.. Το Derby κλείνει, ο Γκόντζος κάνει εκπομπές κάθε Παρασκευή βραδύ μετά τον Διώγο, και η Κάτια δε ξαναστέλνει μήνυμα στον Καραλή.
Την βλέπω την εικόνα μπροστά μου καθαρή: Μάιος 2028. O Παναθηναϊκός έχει χάσει 1-0 από την Barcelona προπονητής της οποίας είναι ο Εκι. Ο Κώστας Γκόντζος καλεσμένος στην Super Μπάλα σπάει επιτέλους την σιωπή του και μιλάει για τον φιναλίστ του τελικού του Champions league Παναθηναϊκό.
K.Γ. "Δεν μας άρεσε ο Εκι εε; Οταν τα έλεγα εγώ ήμουν τσάτσος και γραφικός εε; Που είναι τώρα όλοι αυτοί που δεν ήθελαν τον Εκι στον Παναθηναϊκό εε;"
Δημ. "Ναι αλλά τότε ο ΠΑΟ ήταν τρίτος, και τώρα έχει πάρει 19 σερί πρωταθλήματα.."
Κ.Γ. " 19 σερί εε; Κάνουμε δηλαδή αυτό που κατηγορούσαμε τον Ολυμπιακό! Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός; Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να ξεφτιλίζεται έτσι το όνομα του. Έχει βγάλει παικταράδες όπως ο Δομάζος ο Σαραβάκος ο Γκούμας.. μην το ξεχνάτε αυτό!"
Μάιος 2029 o ΠΑΟ αποκλείεται στα ημιτελικά του CL από την Μίλαν του γερό Πεσέιρο..

underachiever

Δεν υπάρχουν σχόλια: