Τρίτη 22 Απριλίου 2008

κακορίζικε φέρε πρόταση και φύγε

Γιατί καλέ μου Αουρέλιο με στενοχώρησες; Ήταν ανάγκη να τραυματιστείς τη στιγμή που όλη η αριστερή πλευρά πήγαινε τσουρούλια*; Και τη θέση ποιος πήρε; Ο στραβομούτσουνος, περτικαλομάλλης με το όνομα Μπγιόρν Άρνε. Ε όχι. Ε όχι. Στη φάση του '95 τον σιχάθηκα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όχι άλλο Ρίισε. Έλεος. Έχει να κάνει καλό ματς εδώ και τρία χρόνια, το άσπρο άτι που πριν λίγα χρόνια δεν παίρναγε κουνούπι από την πλευρά του. Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος ο καριόλης. Πιστεύω εις ένα Ράφα πάντως. Είναι γάτα ο τύπος και θα του την κάνει την πουστιά στο Λονδίνο, του Γιοάβ..εεε του Άβρααμ του Γκραντ. Μέχρι τότε καλέ μου Φάμπιο θα προσεύχομαι για την υγεία σου.

τσουρούλια : λέξη που χρησιμοποιείται στην βορειοδυτική Πελοπόνησσο και σημαίνει γαμιώντας, με την έννοια του πολύ καλά, αποτελεσματικά.

Update: Ο καψερός ο Φάμπιο ο Αουρέλιο το χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και δίνει όρκο πως θα βρίσκεται στον τελικό. Κρυόκολε Νορβηγέ σούφεξε. Αν και θέλω, μα τον Άγιο Ραφαέλ που άν το πάρουμε σαν άλλος Ρότσα θα πάω στο ΚΟΡ ποδαράτο, να βάλει τον αργεντίνο τον Ινσούα στο Stamford Bridge και όχι τον υπερτιμημένο Ρίισε. Που το παίζει και ψύχραιμος το ορκ.

Overperformer

Δεν υπάρχουν σχόλια: