Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

τι λες τώρα;τι λες τώρα;τι λες τώρα;

Το ντέρμπι έγραψε για 8.000 και η Πράσινη για 30. 000. Άρα στο συλλαλητήριο πρέπει να είχε (30.000+8.000)/2=19.000 ανθρώπους. Αν ήταν πορεία για το ασφαλιστικό θα μιλάγαμε για ηχηρό μήνυμα των εργαζομένων κατά της κυβέρνησης. Για τον Κώστα Γκόντζο όμως μιλάμε απλά για μια έκφραση αγανάκτησης.. Αγανάκτηση πχ από το 4-1 της Κρήτης.
Φωτογραφία με τα μπατσόνια, για να τονίσουμε πως πρόκειται για κωλόπαιδα, και απουσία πανό με απαγορευμένες λέξεις όπως πούλα και φύγε. Τέλεια. Αν είσαι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ζεις στον κόσμο σου, τότε πρέπει να υπάρχει και μια εφημερίδα να διαβάζεις και να μη βγαίνεις από αυτόν. Να διαβάζεις το "μας έλειψε αυτό το 1-0" και να λες πως τελικά το πρωτάθλημα χάθηκε γιατί αυτοί οι 150 οπαδοί γκρίνιαζαν για τα απανωτά 1-0. Αν δεν γκρίνιαζαν θα κερδίζαμε σε Ξάνθη και OΦΗ με 1-0 και θα το παίρναμε.
Αντί αυτού έχεις μια Λεωφόρο με λιγότερο κόσμο και παλμό από το so you think you can dance. Σκέφτεσαι να κάνεις και τίποτα με το CAS μήπως και πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ και γλυτώσεις έτσι από την ξεφτίλα του να κάνεις την απονομή στο Καραΐσκάκη..

underachiever

Δεν υπάρχουν σχόλια: