Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

γιατί αποκλειστήκαμε


Θυμάμαι που παρακολουθούσα την εθνική στα προκριματικά και σκεφτόμουν πως το παν είναι να περάσουμε. Σκεφτόμουν ακόμα πως με τον τρόπο που παίζουμε, και με τις Ευρωπαϊκές εμπειρίες των Κατσουράνη Μπασινά, θα χάναμε πολύ δύσκολα. Βλέποντας και τις πρώτες αγωνιστικές του Euro όπου όλοι παίζανε αλά Ελλάδα άρχισα να ψήνομαι. Όπως όμως λέει και ο μέγιστος Κατσαρός "αυτά λέει η λογική, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική".
Κατσουράνης και Μπασινάς πρέπει να ήταν τα αμυντικά χαφ που έκαναν τις περισσότερες λάθος πάσες και τα λιγότερα τάκλιν, χιλιόμετρα. Στην άμυνα έλειπε η γρηγοράδα και η σωστή πρώτη πάσα του Καψή. Στο πρώτο ματς εκτός από εμένα είχαν ψηθεί και οι παίχτες μας οπότε εκτός από ντεφορμέ και κουρασμένοι, ήταν και αγχωμένοι. Με τη Ρωσία αν είχαμε λίγη τύχη το παίρναμε το χ ενώ με Ισπανία που το είδα και από κοντά πολύ απλά μετά από το 60 επικράτησαν οι πιο "φρέσκοι" Ισπανοί. Για αυτό το ματς δε κατάλαβα ποτέ την αλλαγή του Άντζα. Αν υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα, τότε μάλλον ο Δέλας έπρεπε να βγει. Αν μπήκε τιμής ένεκεν τότε ο Γιάννης ο Γκούμας με δυο Euro χωρίς συμμετοχή, δε θα έχει άδικο αν πάρει το κλειδί του και κάνει τη Μερσεντέ του Γερμανού σκαλιστή.

υγ ευτυχώς αποκλείστηκε και η Ιταλία οπότε στέκει το επιχείρημα πως οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης και Κόσμου δεν ήταν τυχερές.

υγ2 ευτυχώς αποκλείστηκε η Ιταλία, γιατί δε θα άντεχα και άλλη φωτογραφία του Donadoni στο blog

underachiever

Δεν υπάρχουν σχόλια: