Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ποτέ ξανά στη βήτα Γήττα!

Μεγάλο φινάλε στη βου εθνική χθές! Νίκη-σωτηρία του Πιερικού του Σούλη επί του αιώνιου εχθρού του (Ιωνικού). Του Ιωνικού του Αναστό! Στη γου εθνική το Αιγάλεω και όλοι οι άλλοι να πάνε να να να...! Η υπερομάδα ΠΑΣ του υπερπροέδρου Κούγια για ακόμη μια χρονιά μένει στην βου, από την οποία φεύγει για τα σαλόνια ο Παναθρακικός του Γήττα . Ούτε στις ταινίες δε γίνονται αυτά.. μιλάμε για υπερπαραγωγή.
Πως θα γυρίσει ο Γήττας τώρα στα Γιάννενα για τις διακοπές του; 20 πόντους ψηλότερος! Τέτοιο Γήττα δεν είδαν στα Γιάννενα ούτε όταν πήρε την μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό, ούτε μετά από τις super εμφανίσεις στο κύπελλο. Θα μπαίνει στο κίτρινο καραβελτιωμένο Punto του και θα γυρίζει την λίμνη με ύφος Τσάρτα μετά από την κατάκτηση του EURO04!
Στην ίδια κατηγορία και ο Κατερίνης για τον οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγε ποτέ σε κάποια μεγάλη ομάδα. Πολύ ποιοτικό αριστερό μπακ, αλλά τα χρόνια δυστυχώς πέρασαν και αντί να είναι στην Αυστρία πανηγυρίζει για το διπλό στου Ζωγράφου..

underachiever

2 σχόλια:

Stepas είπε...

Γήττας πάλι στην πρώτη κατηγορία;;
Μου είχε διαφύγει αυτό.Ωραία θα περάσουμε και την επόμενη σεζον τελικά...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι.. την βλέπω την εικόνα μπροστά μου: καλεσμένος στην αθλ. κυρ. να μιλάει για το γκολ (με κεφαλιά ψαράκι) που έγραψε το ΠΑΟ-Πανθρακικός 0-1!