Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Tάσο εσύ σούπερ σταρ

Ο Τάσος ο Κάκος -και όχι ο Τάσος Κάκος- είναι δικό μας παιδί. Είναι αγαπημένη ασχολία η συζήτηση πάντα για τον Τάσο ΤΟΝ Κάκο. Ο καιρός πέρασε και δεν κάναμε ένα post για το γίγα από την Κέρκυρα. Δεν υπάρχει λόγος συγκεκριμένος που γίνεται αυτό το post. Γίνεται από συμπάθεια ή εμπάθεια. Δεν έχουμε καταλάβει και εμείς ακόμα. Ο διαιτητής μάγκας, ο διαιτητής όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ο διαιτητής που δεν ανέχεται κουβεντούλες από κανένα τσουτσέκι που φόρεσε ένα εξάταπο ή δωδεκάταπο και ένα σορτς και την είδε μάγκας. Αυτός είναι ο άρχοντας του αγώνα. Αυτός και μόνο αυτός. Με την ευχή μας να δώσει το παρών στο Γιούρο που έρχεται και να κοσμήσει με την παρουσία του τα Αυστριακά και Ελβετικά fields. Επίσης τα χρόνια πολλά από το Benalty για την ονομαστική του εορτή.

overperformer

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Einai o pio bromikos diaithths pou exei perasei apo ta gipeda.kai apla ektos apo ton paok kai ton osfp den kserei oti yparxoun kialles omades.
den aksizei na einai diaititis.
kai seis pou to kanate to site,ti na pw
na ton xaireste alla ektos agwnistikwn xwrwn...

Ανώνυμος είπε...

o xeiroteros diaithths olwn twn epoxwn...
to paizei magkia kai nomizei oti einai o kolina...
exei kataferei na kseshkwsei ton kosmo anantiwn tou se paixnidia pou to 8eama htan plousio...
ESEIS TO SITE GIATI TO FTIAKSATE? GIA DIESTREVLOSH TWN GEGONOTWN?

Ανώνυμος είπε...

to palikari den iparxi einai asxetos kai ola auta peri ellinas kolina pou diabaza kai mou erxete emetos...na kopoune (oxi apo esas)
O an8ropos einai ksekatharo oti ipireti simferonta kai to apodikniei se kathe pexnidi pou diatiteuei...
Euxome na ton ksilosoune arga i grigora gia na iremisoume!!!
Prodromos Trikilis