Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Είναι πολλά τα λεφτά Ίλια


Την ώρα που ο underachiever ετοιμάζεται να πάρει το πλοίο της αγάπης, και από Κρήτη να έρθει Αθήνα, για το συλλαλητήριο κατά του Τζίγκερ και υπέρ της πράσινης ενότητας, εμείς προγραμματίζουμε τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, εγχώριες ως επί το πλείστον. Για ξένους είναι νωρίς ακόμα. Αν και κάτι ακούγεται πάλι για το Σαβιόλο. Ναι. Και φέτο.

Και εξηγούμαι.

Στόχος Α - Ο εύκολος

Σίλβα -δεν-ξέρω-τι-θέση-έχω-στο-γήπεδο- Κλέιτον.

Το κάτι σαν δεκάρι, ο λίγο έξω δεξιά, ο μέσα αριστερά, ο κυνηγός της ΑΕΛ είναι ο πρώτος στόχος για φέτος. Ενδεχομένως να βοηθήσει. Ειδικά στα εντός έδρας που η ομάδα θέλει μπουκαδόρους για να ξεκλειδώσει -Αλέξη Σπυρόπουλε είσαι θεός- τις αντίπαλες άμυνες.

Στόχος Β - Ο εφικτός

Αβραάμ -με-έχει-καλέσει-ο-Ότο-και-βαράω-benalty-άμα-λάχει-ναουμ- Παπαδόπουλος

Στιλοβάτης στην αμυντική λειτουργία του Άρεως, έχει καταπιεί τους μισούς από αυτούς που έχει μαρκάρει και του έχουν κάνει πλάκα οι άλλοι μισοί. Δυνατός, ψηλός, φέρελπης και με πολλά περιθώρια βετίωσης.

Στόχος Γ - Το wonderkid

Γιάννης -βουτάω-και-δε-μασάω- Παπαδόπουλος

Αριστεροπόδαρος. Χαφ 8άρι από τα πιτσιρίκια του Ηρακλή, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες για το χώρο του κέντρου του Γαύρου. Δε θα γίνει ποτέ Στολτίδης - το σκαρί του είναι σκαρί μύγας- και μάλλον πάει να γίνει ο νέος Μπαντελής Καφές.

Στόχος Δ - Ο δώσε τα λεφτά πρόεδρα

Σωτήρης -Sotis- Κυριάκος

Από τις εποχές με τα ισπανικά του Άντζα, έχει περάσει καιρός. Πλέον οι 2 τους κάνουν το πιο δυνατό αμυντικό δίδυμο που έχω δει ποτέ στην Εθνική Ελλάδος. Δυνατός και τον θέλω στο Γαύρο παρά τον πρότερο βίο του.

overperformer

1 σχόλιο:

anna είπε...

parolo pou den katalavaino ta mpalika, gelao kyrie overperformer